Ομάδες εφήβων της Grasshopper Youth

_____________________________________________________________________

Οι ομάδες εφήβων της Grasshopper Youth, ξεκίνησαν πειραματικά το 2014, στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου σε μία προσπάθειά μας να εντάξουμε εφήβους που ήθελαν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ αλλά οι ομάδες των σχολείων ή των δήμων τους δεν συμμετείχαν σε αυτό.

 

Εφηβική ομάδα GrassHopper Youth

 

Μέσα σε αυτή τη διετία και αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη των εφήβων να κάνουν θέατρο και όχι μόνο να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, επισημοποιήσαμε τις ομάδες αυτές και οδηγηθήκαμε στην τωρινή τους μορφή. Έφηβοι που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν στο Φεστιβάλ στελεχώνουν την ομάδα των έμπειρων της Grasshopper Youth, ενώ στην ομάδα των αρχαρίων συμμετέχουν όσοι συνεργάζονται για πρώτη φορά μαζί μας.

 

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στον Κεραμεικό, Σπύρου Πάτση 99, στο χώρο της ομάδας μας, ενώ τα projects που αναλαμβάνουν δεν περιορίζονται μόνο στο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου.

 

Αυτή η ανεξάντλητη δεξαμενή εφήβων είναι για την  Grasshopper Youth ο δρόμος όχι μόνο για να παρουσιάζουμε τη δουλειά μας αλλά και για να διοχετεύσουμε στον πολιτισμό της χώρας μας ανθρώπους ικανούς να προσφέρουν με τη δημιουργικότητα και τις γνώσεις τους και γενικά στην κοινωνία μας συνειδητοποιημένους θεατές και συνειδητοποιημένους πολίτες. Γιατί η μεγαλύτερη αλλαγή που βλέπουμε να συμβαίνει στους εφήβους που ασχολούνται με το θέατρο έχει να κάνει με το πώς βελτιώνονται ως άνθρωποι.

Πειραματικό εφηβικό θέατρο

Grasshopper youth